Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek

Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek

Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına inanılır.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, para sıkıntısının olmayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtladığını görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, üzücü haberler alacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet eder.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments