Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercini yakalamak

Rüyada güvercini yakalamak

Rüyada güvercini yakalamak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada güvercini yakalamak gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada güvercini yakalamak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada gri güvercin yakalamak patlama noktasına geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak sevdikleri ile birlikte olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret eder.

Rüyada güvercinler yakalamak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada renkli güvercin yakalamak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments