Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesde güvercin görmek

Rüyada kafesde güvercin görmek

Rüyada kafesde güvercin görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada kafesde güvercin gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada kafeste güvercin görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafesde güvercin görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin kafesi görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kafeste görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kafese güvercin koymak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada güvercini kafeste görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada güvercini kafese koymak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments