Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin uçarken görmek

Rüyada güvercin uçarken görmek

Rüyada güvercin uçarken görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yakında hedefine ulaşacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Rüyada güvercin uçarken gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Rüyada güvercin uçarken görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eve huzur dolacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada güvercini uçarken görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Rüyada uçarak inmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak kaybolmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balığı uçarken görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerinin sarpa saracağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini uçarken görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyi uçarken görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments