Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercini uçarken görmek

Rüyada güvercini uçarken görmek

Rüyada güvercini uçarken görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercini uçarken gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Rüyada güvercini uçarken görmek güzel günler için çalışılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin uçarken görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini havada uçarken görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarken suya düşmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada düşmandan uçarak kaçmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Rüyada uçarak inmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevdiği birine hediye alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu uçarken görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments