Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin öldürmek

Rüyada güvercin öldürmek

Rüyada güvercin öldürmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret eder.

Rüyada güvercin öldürmek gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin öldürmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çalışıyorsa terfi alacağına işaret eder.

Rüyada güvercini öldürmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin öldürmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments