Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, sıkıntısının biteceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, hak yolunu bulacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz yaratıcı iş veya aşk karşınıza çıkabilir.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, rütbe edineceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada güvercin öldürmek zor durumlarda kalacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada güvercin öldüğünü görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercini öldürmek kazançlı adımlar atılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments