Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın kapısı görmek

Rüyada arabanın kapısı görmek

Rüyada arabanın kapısı görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın kapısı gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Rüyada arabanın kapısı görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada arabanın kapısını açmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın kapısını açık görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın kapısını kapatmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi arabanın çalındığını görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın yuvarlandığını görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arabanın kazalı olduğunu görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments