Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin üzerinde oturmak

Rüyada güneşin üzerinde oturmak

Rüyada güneşin üzerinde oturmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada güneşin üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Rüyada güneş altında oturmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşte oturmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, makbul olan şeylere, işlerinin günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin altında oturmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada güneşin üzerinde oturmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada batan güneş görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşli güzel hava görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dogan güneş görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş ve yıldız görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments