Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve yıldız görmek

Rüyada güneş ve yıldız görmek

Rüyada güneş ve yıldız görmek insanlara olan güvenin artacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada güneş ve yıldız gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Rüyada ay yıldız güneş görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada güneş ay yıldız görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, hoşluk içinde olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş ve yıldız görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, iç sıkıntınızın azalacağına delalet eder.

Rüyada ay güneş yıldız görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyükayı takım yıldızını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine inanılır.

Rüyada deniz yıldızını eline almak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalettir.

Rüyada yıldız çizdiğini görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli yıldızlar görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments