Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan güneş görmek

Rüyada batan güneş görmek

Rüyada batan güneş görmek para ve zaman ayıracağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına inanılır.

Rüyada batan güneş gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Rüyada batan güneş görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin hiç batmadığını görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batmadığını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğup battığını görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği insanların olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin batmasını görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalettir.

Rüyada güneşin doğudan battığını görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada batmayan güneş görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments