Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin parçalandığını görmek

Rüyada güneşin parçalandığını görmek

Rüyada güneşin parçalandığını görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin parçalandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı tamamen değiştirebilir.

Rüyada güneşin parçalandığını görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, tabiri caizse can bulacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam parçaları kusmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada insanların parçalandığını görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Rüyada elbiselik parça görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada ağzından cam parçaları çıkarmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada arabanın parçalanmasını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada ciğerleri parçalanmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba parçalanması görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments