Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın parçalanmasını görmek

Rüyada arabanın parçalanmasını görmek

Rüyada arabanın parçalanmasını görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, zorlukların günden güne artacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bir daha kopmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın parçalanmasını gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran her şeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada arabanın parçalanması görmek işlerinin düşeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın parçalandığını görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, bütçesinin küçüleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın parçalarının çalındığını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çabalarının boşa çıkacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın parçalanmasını görmek işte başarılı adımlar atılacağına, herkesin takdirini toplayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın birini ezdiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, kazancını arttıracağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi arabanın çalındığını görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments