Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş sistemini görmek

Rüyada güneş sistemini görmek

Rüyada güneş sistemini görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada güneş sistemini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada güneş sistemini görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş sistemi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ses sistemi görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada müzik sistemi görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş açtığını görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada güneşin üzerinde oturmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada güneşin batışını seyretmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments