Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş sistemi görmek

Rüyada güneş sistemi görmek

Rüyada güneş sistemi görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada güneş sistemi gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada güneş sistemi görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş sistemini görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada müzik sistemi görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine inanılır.

Rüyada ses sistemi görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızıl güneş görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, şifa edineceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments