Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ışınları görmek

Rüyada güneş ışınları görmek

Rüyada güneş ışınları görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, zinde kalacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret eder.

Rüyada güneş ışınları gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada güneş ışınlarını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada güneş ışınları görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ışın görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada ışın kılıcı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine güneş doğduğunu görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşe yaklaşmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments