Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günahtan kaçınmak

Rüyada günahtan kaçınmak

Rüyada günahtan kaçınmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada günahtan kaçınmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada günahtan kaçınmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, para ve zaman ayıracağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavgadan kaçınmak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada haramdan kaçınmak ayrılanların birleşeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zinadan kaçınmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada günaha ağlamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok daha mutlu olunacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada günahına ağlamak durumun değişmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada günahlarından pişman olmak yanlış yollardan döneceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada günahtan korkmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments