Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, umutlanacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada gümüş kolye bulmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yeni bir hayat kuracağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bir kolye görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments