Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş renk ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada gümüş renkli ayakkabı görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gümüş renk görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Rüyada gümüş renkte yılan görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada gümüş renkli yılan görmek daha fazla gelir elde edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş renkli silah görmek işlerin kara geçeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada gümüş renk elbise giymek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli elbise görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments