Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş renkli yılan görmek

Rüyada gümüş renkli yılan görmek

Rüyada gümüş renkli yılan görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin rayından çıkacağına, başarılı bir insan olacağına, yarar sağlamayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli yılan gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Rüyada gümüş renkli yılan görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada gümüş renkte yılan görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Rüyada gümüş renk elbise giymek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş renk görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli silah görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek kişinin her daim iyi anılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına inanılır.

Rüyada gümüş renkli ayakkabı görmek elinin kolunun bağlanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet eder.

Rüyada gümüş renkli elbise giymek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments