Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş renkli balık görmek

Rüyada gümüş renkli balık görmek

Rüyada gümüş renkli balık görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada gümüş renkli balık gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada gümüş renkli balık görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada gümüş renkli elbise görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, gelirinin garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli elbise giymek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş renk araba görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, dertlerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş renkli silah görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli ayakkabı görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hastalıkların kalmayacağına yorulur.

Rüyada gümüş renk görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, elindeki malların gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments