Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş küpe vermek

Rüyada gümüş küpe vermek

Rüyada gümüş küpe vermek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, büyük atılımlarda bulunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş küpe vermek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada gümüş küpe hediye etmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş küpe bulmak kötülüklere gözünü kapatmaya, bekarlar için güzel bir evliliğe, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada gümüş yüzük küpe görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, üstünlük elde edeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş küpe toplamak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments