Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve gümüş küpe görmek

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş küpe gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada altın ve gümüş küpe görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada altın gümüş küpe görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş küpe hediye etmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada gümüş küpe hediye almak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada gümüş küpe aldığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş küpe toplamak uzun yıllar boyunca çekeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada gümüş küpe görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments