Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş dükkanı görmek

Rüyada gümüş dükkanı görmek

Rüyada gümüş dükkanı görmek renk ve eğlence geleceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş dükkanı gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Rüyada gümüş dükkanı görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek tövbelerin kabul olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan yıkamak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada dükkanı devretmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada demirci dükkanı görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir dükkanın yandığını görmek en büyük acılarının dineceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada ipçi dükkanı görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayatının karışacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments