Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güllü yüzük görmek

Rüyada güllü yüzük görmek

Rüyada güllü yüzük görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, karlı işler alacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada güllü yüzük gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Rüyada güllü yüzük görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük ve gül görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül şeklinde yüzük görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül ve yüzük görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sorunlarının da çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül sapı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada gül dövmesi görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, önündeki engelleri aşamayacağına delalettir.

Rüyada sarı pembe gül görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, rahatının bozulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments