Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük ve gül görmek

Rüyada yüzük ve gül görmek

Rüyada yüzük ve gül görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, onların başarıları ile övüneceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, zor durumların sona ereceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işini büyüteceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük ve gül gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yüzük ve gül görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, geniş bir rızka kavuşacağına delalettir.

Rüyada gül şeklinde yüzük görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güllü yüzük görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül ve yüzük görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, çözüm yolları bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada demet beyaz gül görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada pembe gonca gül görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments