Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülerek oynamak

Rüyada gülerek oynamak

Rüyada gülerek oynamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gülerek oynamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada gülerek oynamak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yalan söylemeye delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle oyun oynamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, rızkının çeşitleneceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak kişinin fakirleşeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada amla oynamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumla oynamak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bunalacağına rivayet eder.

Rüyada karsılıklı oynamak işlerin toparlanacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kediyle oynamak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezar başında oynamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments