Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül tohumu almak

Rüyada gül tohumu almak

Rüyada gül tohumu almak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Rüyada gül tohumu almak gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Rüyada gül tohumu görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, güç ve para kaybedeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül tohumu almak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül tohumu ekmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Rüyada ağaç tohumu görmek refahının ve varlığının artacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, başkalarının malına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada çilek tohumu görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada bamya tohumu görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tohum ekmek görmek zahmet veren işlerin artacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tohumu ekmek hayırlı haberler alacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments