Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül tohumu ekmek

Rüyada gül tohumu ekmek

Rüyada gül tohumu ekmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gül tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada gül tohumu ekmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada gül tohumu görmek kazancının günden güne artacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada gül tohumu almak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada karpuz tohumu ekmek dertlerin günden güne daha da artacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada biber tohumu ekmek onlar tarafından çok sevileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada suya tohum ekmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada ağaç tohumu ekmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada mısır tohumu ekmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işlerinde başarılı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments