Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül tohumu görmek

Rüyada gül tohumu görmek

Rüyada gül tohumu görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, aile hayatına adım atılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül tohumu gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Rüyada gül tohumu almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada gül tohumu ekmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül tohumu görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bamya tohumu görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada süpürge tohumu ekmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tohumun yeşerdiğini görmek evine bereket geleceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tohum ekildiğini görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kabak tohumu ekmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments