Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül suyuyla yıkanmak

Rüyada gül suyuyla yıkanmak

Rüyada gül suyuyla yıkanmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çalışmalarının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, makam ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül suyuyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Rüyada gül suyu dağıtmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Rüyada gül suyu yapmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek yolculuğa, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yüksek moralli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül suyu içtiğini görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, servet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde gül görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada gül suyuyla yıkanmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül suyu koklamak sağlık içinde yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine inanılır.

Rüyada gül suyu istemek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments