Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül dağıtmak

Rüyada gül dağıtmak

Rüyada gül dağıtmak çalışıyorsa terfi alacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül dağıtmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada gül suyu dağıtmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gül dağıtmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül dağıtmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulur.

Rüyada gül dağıtmak karısının çok mutlu olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine inanılır.

Rüyada cüz dağıtmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk dağıtmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada aşure yapıp dağıtmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın para dağıtmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, işlerdeki verimin artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments