Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kesmek

Rüyada gül kesmek

Rüyada gül kesmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, büyük bir adım atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül kesmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada gül kesmek güzel haberlerin alınacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada gül dalı kesmek rakiplerin oyununa gelineceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada dikensiz gül görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada birine kırmızı gül vermek sevdiklerinin hep yanında olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir demet kırmızı gül almak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gül vermek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments