Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın para dağıtmak

Rüyada altın para dağıtmak

Rüyada altın para dağıtmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, mülkiyetinin de artacağına, güzel günler için yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada altın para dağıtmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada altın para dağıtmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada demir para dağıtmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kendisini korumaya alacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada akrabalara para dağıtmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para dağıtmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kötü günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para dağıtmak başkasının hakkına göz dikileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada para dağıtmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine rivayet eder.

Rüyada altın bulup dağıtmak güç ve kudret kazanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Rüyada altın dağıtmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments