Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül bahçesinde gezinmek

Rüyada gül bahçesinde gezinmek

Rüyada gül bahçesinde gezinmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada gül bahçesinde gezinmek gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gül bahçesinde gezinmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada mezarda gezinmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına alamet eder.

Rüyada sandalla gezinmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, güzel günler görüleceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada gül bahçesi sulamak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına yorulur.

Rüyada bahçede gül ağacı görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada gül bahçesinde olmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rakiplerin üzüleceğine delalettir.

Rüyada gül bahçesinden geçmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gül bahçesi görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yanlış işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments