Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dikip sulamak

Rüyada ağaç dikip sulamak

Rüyada ağaç dikip sulamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç dikip sulamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada ağaç dikip sulamak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Rüyada yeni dikilen ağaç görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç diktiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik ağacı diktiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin ağaç diktiğini görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada asma ağacı diktiğini görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç diktirmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bol rızık elde edeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments