Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübür süpürmek

Rüyada gübür süpürmek

Rüyada gübür süpürmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hem çok mutlu olacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder.

Rüyada gübür süpürmek gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gübür süpürmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada gübür toplamak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gübür görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada boş evi süpürmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada kağıt süpürmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeri süpürdüğünü görmek hayırlı bir terfi alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kazancının günden güne çok artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments