Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübür toplamak

Rüyada gübür toplamak

Rüyada gübür toplamak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gübür toplamak gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Rüyada gübür toplamak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulur.

Rüyada gübür süpürmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gübür görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada denizden çakıl taşı toplamak yani babasına benzeyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden mısır toplamak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yerden kağıt para toplamak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulur.

Rüyada etrafı toplamak saadete ereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments