Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübre görmek

Rüyada gübre görmek

Rüyada gübre görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Rüyada gübre gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Rüyada hayvan gübresi toplamak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada davar gübresi görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada koyun gübresi görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, amacına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suni gübre görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada gübre süpürmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır gübresi görmek yalnız hissetmeye, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Rüyada at gübresi görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada inek gübresi görmek hayırlı haberler alacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments