Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suni gübre görmek

Rüyada suni gübre görmek

Rüyada suni gübre görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada suni gübre gördüyseniz:

  • Kendinizden emin olmadan harekete geçtiğiniz için pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada suni gübre görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suni çiçek görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine suni teneffüs yapmak rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suni kar görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, keyifli sohbetler edeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada suni teneffüs yapmak maddi zarar edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada suni teneffüs görmek iftiraya maruz kalınacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine rivayet eder.

Rüyada suni solunum yapmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe suni teneffüs yapmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments