Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye gübre atmak

Rüyada bahçeye gübre atmak

Rüyada bahçeye gübre atmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye gübre atmak gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Rüyada bahçeye gübre atmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada buğdaya gübre atmak husumetlerin başgöstereceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gübre atmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada tarlaya gübre atmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gübre yemek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada gübreye düşmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yardımcı olmayacağına, ağlayacağına delalettir.

Rüyada gübresi görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada gübre temizlemek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments