Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri su görmek

Rüyada gri su görmek

Rüyada gri su görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalettir.

Rüyada gri su gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Rüyada gri su görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada gri palto görmek bir takım sorunlar çıkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri etek görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, şöhretli biri olunacağına inanılır.

Rüyada gri renk kedi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri renkli fare görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünü gri görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri iplik görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments