Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri göz görmek

Rüyada gri göz görmek

Rüyada gri göz görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, zenginliğe, kısmetinin artacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri göz gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada gri göz görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada koyu gri yılan görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada gri balık görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet eder.

Rüyada gri jip görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gri renkli ayakkabı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri eşarp görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, işinde verimsiz olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada gri renkli fare görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gri arabaya binmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments