Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri silah görmek

Rüyada gri silah görmek

Rüyada gri silah görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, önünün kapanacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada gri silah gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada gri silah görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri abiye görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gri su görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet eder.

Rüyada gri kurt görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri yavru kedi görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri yüzük görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada gri eşek görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri atkı görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments