Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri pardesü giymek

Rüyada gri pardesü giymek

Rüyada gri pardesü giymek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gri pardesü giymek gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Rüyada gri pardesü giymek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada gri pardesü görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gri kazak giymek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri bluz giymek kötü sözler duyacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada gri gelinlik giymek kazancın günden güne artacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri elbise giymek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri hırka giymek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada gri çizme giymek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments