Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri oje sürmek

Rüyada gri oje sürmek

Rüyada gri oje sürmek rüya sahibinin şansının açılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, rakipsiz hale geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hem de para kaybettireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada gri oje sürmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Rüyada gri oje sürmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret eder.

Rüyada gri oje görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Rüyada lacivert oje sürmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz oje sürmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına oje sürmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, önemli işler yapacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments