Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri kumaş görmek

Rüyada gri kumaş görmek

Rüyada gri kumaş görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri kumaş gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada gri renk kumaş görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri kumaş görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işarettir.

Rüyada pazen kumaş görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik kumaşı görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada pembe kumaş görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kumaş yediğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumaş biçmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada tül kumaş görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments