Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanı bulamamak

Rüyada arabanı bulamamak

Rüyada arabanı bulamamak böylece hayata yeniden sarılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, bolluk içine olacağına, evlat sahibi olacağına, yüksek moralli olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada arabanı bulamamak gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Rüyada arabanı bulamamak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın anahtarını almak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, en yukarılara çıkacağına delalettir.

Rüyada arabanı kaybetmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın içinde ağlamak bazı sırların açığa çıkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın önüne oturmak sorunların kısa sürede aşılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın içinde fare görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kafasını rahatlatacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın hasar görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiği patlamak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments