Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın lastiği patlamak

Rüyada arabanın lastiği patlamak

Rüyada arabanın lastiği patlamak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, maddi zararını karşılayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, dualarına karşılık alacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada arabanın lastiği patlamak gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiği patlamak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın lastiklerinin patladığını görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada lastiğin patladığını görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada arabanın lastiklerini değiştirmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiği görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments