Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın anahtarını almak

Rüyada arabanın anahtarını almak

Rüyada arabanın anahtarını almak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın anahtarını almak gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada arabanın anahtarını almak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın anahtarını görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın anahtarını kaybetmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın karda kaydığını görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanı kazalı görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın yanmasını görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çalışmalarının artacağına yorulur.

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın çamura battığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments